zondag 27 november 2011

Lovely new buys

Dit is deel twee van de producten die ik pas gekocht heb.

Laatst ben ik in Zwolle geweest en daar hebben ze Inglot in de V&D. - Dit is een vrij nieuw in Nederland professioneel make-up merk, vergelijkbaar met MAC maar dan goedkoper. Voor meer info over Inglot check: www.inglotcosmetics.nl -  Natuurlijk moest ik even een kijkje nemen en ik heb daar twee producten gekocht:
Een Loose Powder, die mijn huid "effortless" matteerd en er erg zacht uitziet. Ik heb hem gekocht in de kleur 12, omdat ik erg licht ben. Hij kost €21,-

Ook heb ik daar een Cream Blush gekocht in de kleur 89. Alweer een tijd geleden had ik de Multi Blush van Clarins en deze beviel mij erg goed (helaas gaat de multi-blush eruit). Dus was ik eigenlijk wel weer in de markt voor een nieuwe crèmeblush. Dit keer wilde ik graag een natuurlijke kleur en die heb ik gevonden bij Inglot. Ik vind hem erg mooi en ik denk dat ik er lang plezier van ga hebben. Alleen ben ik wel benieuwd en vergeten te vragen aan de dame die daar werkte, of  je hem ook op je lippen kunt gebruiken. Deze Cream Blush kostte me €12,-.

Al een tijdje ben ik wel benieuwd naar de producten van Weleda. Ik hoor er vaak goede verhalen over. Weleda is een merk met natuurlijke etherische oliën voor verschillende invloeden op je lichaam en geest. Nu zag ik in Zwolle bij een gezondheidswinkel dat ze van die probeer pakketjes voor €3,- hadden en die heb ik gekocht. Hier zat onder andere een sample in van de Iris hydraterende dagcrème voor een erg droge huid. Nou heb ik een gecombineerde huid dus ik was benieuwd of ik hier puistjes van zou krijgen. Dit is niet het geval! Het is een erg volle, lekker ruikende crème, die je huid goed voed.

Er zat ook een sample van de lavendel ontspanningsolie in het probeer pakketje en van de lavendel douche crème. Deze laatste heb ik nog niet gebruikt, want deze douche samples vind ik super handig om te bewaren voor vakanties. De huidolie heb ik wel geprobeerd en deze vind ik heerlijk om vlak voor het slapen als een parfum aan te brengen op mijn polsen. Dan heb je namelijk heel subtiel die rustgevende geur van lavendel die je steeds inademt. Echt heel erg lekker.


Ook heb ik laatst twee lipsticks gekocht. Ze zijn van Rimmel en het is de Kate Moss Lasting Finish lijn. Allereerst zijn ze erg betaalbaar. Ik verwachte er niet zo veel van, want ik ben nogal verwend als het om make-up gaat...Hoe fout was ik!! Ze zijn geweldig! De kleur is erg sterk gepigmenteerd en de lipstick blijft inderdaad zoals de naam doet vermoeden erg goed en lang zitten. Mede dankzij dit gegeven was ik vooral erg bezorgd dat ze mijn lippen zouden uitdrogen (een van de ergernissen van mij zijn droge lippen). Dit is helemaal niet het geval. De lipsticks hebben een vrij matte finish, maar je lippen blijven wel comfortabel aanvoelen.
Kortom is dit mijn beste budgetproof lipstick die ik tot nu toe gevonden heb!
Er zijn 6 kleuren en ik heb de kleuren 01 en 05. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat ik de andere 4 kleuren ook ga kopen.
  

C'est fini

Geen opmerkingen:

Een reactie posten