zondag 22 januari 2012

Lush Yay or Nay

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3287987/dearstories?claim=embb4rmxqxa">Follow my blog with Bloglovin</a>

Tijdens onze vakantie in Berlijn ben ik ook bij Lush langsgeweest. De vakantie was afgelopen oktober en ze hadden alle kerstproducten al binnen. Natuurlijk kon ik mijzelf niet inhouden en heb erg veel (veel teveel) gekocht. Gelukkig hebben wij een bad thuis, want ze hebben hele leuke badproducten. Ik heb er verschillende gekocht en nu ik alles opgebruikt heb, wil graag met jullie delen wat ik ervan vond:


Gingerbread House Bubble Bar:
Deze breek je in stukken (ongeveer de helft voor één bad) en die verkruimel je vervolgens onder de lopende kraan. Fijne kaneel geur en aardig wat bubbels

Golden Wonder:
Deze vond ik de meest leuke. Je gaat in het warme bad zitten en plopt deze erin. Er ontstaat ontzettend veel gesis en er komen blauwe en roze kleuren uit. Uiteindelijk blijf je over met een nachtblauwe kleur met daarin zwevende gouden glittertjes. Ik vond het echt een sprookjes-achtig bad, wat lekker naar oranjebloesem ruikt. Alleen werd mij verteld dat er een verassing in deze Golden Wonder zat, ik dacht aan een plastic kerstmannetje ofzo. Helaas zat er niets in...misschien had ik teveel verwacht en was de verassing dat hij van kleur veranderde.


'Lil Lush Pud:
Deze vond ik echt de minste. Hij rook aardig lekker, maar hij veranderde het bad in een beetje een poep kleurtje. Er zat echte chocolade in, wat wel een leuk idee is, maar zeker niet praktisch. Je wordt niet schoon van chocolade en door de hitte van het warme water smolt het waardoor er een vieze bruine rand in het bad achter bleef. Minder.

Satsumo Santa:
Dit was een vrij normale badbom. Hij brak sissend open en veranderde het bad in een mooie roze kleur met een aangename fruitige geur.

Glögg:
Als je glühwein lekker vindt ruiken, vind je deze douchegel ook heerlijk. Ik vind het echt apart dat een douchegel naar glühwein ruikt. Best origineel bedacht van Lush, want het is zeker geen vieze geur. De geur vind ik erg warm en winters, perfect voor deze tijd!

It's Raining Men:
Deze douchegel bevat honing en dat ruik je. Je bent bijna geneigd om het te proeven (niet aan te raden).
Ook weer een heerlijke originele geur!


Al met al heeft Lush erg leuke producten om te proberen. Wel vind ik dat het ene product misschien wat minder is dan het andere product. Bij Lush ben je dus niet gelijk gegarandeerd van goede kwaliteit. Wel zijn de producten van Lush erg origineel en allemaal leuk om te proberen. En Lush is natuurlijk super verantwoord!

C'est fini

Geen opmerkingen:

Een reactie posten