maandag 7 mei 2012

Summer 2012 wishlist

"Here comes the sun" van The Beatles speelt de hele dag door mijn hoofd, dus ik dacht: "Het is tijd voor mijn zomer 2012 wishlist."
Natuurlijk hebben de mooiste merken weer de mooiste seizoensmake-up verzonnen en natuurlijk word ik daar weer erg hebberig van.
Deze zomer zijn er twee trends die er uit springen en dat zijn neon kleuren en pastel kleuren. Ik zelf ben meer gecharmeerd van de pastel trend, alhoewel ik neon voor de lippen wel erg leuk vind.
De merken hebben hier ook op in gespeeld met als resultaat allerlei soorten kleuren, fun, fun en nog eens fun!

Collistar is hier een goed voorbeeld van en heeft super leuke, aparte kleuren in de aanbieding, waar je meteen vrolijk van wordt:
 

Wie wil deze oogschaduws van Dior nou niet hebben?

Lancôme heeft ook weer een prachtige collectie. Eyeliners in originele kleuren, vind ik ook echt geweldig. Het is een erg goede manier om met kleur te spelen in je make-up, omdat je een subtiel kleuraccent bij je ogen aanbrengt. Met vloeibare eyeliner blijf je altijd chic. Trouwens de rest van Lancôme hieronder wil ik ook hebben:

Mooie lipsticks van Yves Saint Laurent:


De blushers van Estée Lauder zijn 'to die for':


Dit palletje van Clarins is erg mooi en ziet er luxe/oosters uit.
 
Emilio Pucci heeft geholpen bij mijn favoriete bronzer merk Guerlain en het resultaat is pure summertime!

Ik denk dat iedereen het met mij eens is dat de zomer snel mag beginnen. In aanslag met deze bovengenoemde make-up kom je de zomer zonder kleerscheuren door.
Rest mij nog een ding te zeggen:
Let the sunshine!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten