zaterdag 26 mei 2012

Geweldige producten deel 1

De laatste tijd heb ik weer aardig wat producten uitgeprobeerd en de meesten vind ik geweldig.
Wat ik leuk vind is dat erg veel cosmetica merken facebook hebben en hier vaak een actie houden waarmee je een gratis sample kunt bestellen. Dit doe ik altijd, niet alleen omdat ik cosmetica leuk vind, maar ook omdat ik erg nieuwsgierig ben ingesteld. Ook heb je heel vaak in verschillende tijdschriften sachets van nieuwe producten. Deze haal ik er altijd uit en verzamel ze in een toilettasje. Laatst was mijn bodyverzorging op en heb ik een heleboel van mijn opgespaarde samples kunnen proberen.
Zo heb ik Neutral Bodymilk geprobeerd en ik moet zeggen dat dit een erg fijne bodymilk is. De textuur is erg zacht en niet zo vloeibaar, wat ik erg prettig vind. Ook is dit een ideaal product voor als je een bodyverzorging wil zonder geur, want geloof me, je ruikt echt helemaal niets! Ook fijn, kost heel weinig.


Op dit moment zijn er ook eindelijk sample abonnementen verschenen. Al jaren bestaat dit fenomeen in Amerika en sinds kort is het ook verkrijgbaar in Nederland. Zo zijn er Truly Yours: http://www.trulyyours.nl/ BeautyBox: http://www.beautybox.nl/ en GlossyBox: http://www.glossybox.nl/. Het systeem is dat je elke maand een vast bedrag betaald en je daarvoor ook elke maand een pakket thuisgestuurd krijgt met verschillende luxe samples erin. Toen Truly Yours hiermee begon heb ik hun eerste box besteld en gelijk weer opgezegd, zodat het bedrag niet elke maand van mijn rekening afgeschreven zou worden, want ik wilde het een keer proberen. Hiermee heb ik ook meteen getest dat het inderdaad heel makkelijk is om je abonnement op te zeggen, zoals de services beweren.
In deze box zaten leuke samples waaronder een stukje zeep van Gamila's Secret om je gezicht mee te reinigen. Ik had de Lavender Heaven variant gekregen en deze is geschikt voor een droge huid. Hij ruikt heerlijk (niet te overheersend naar lavendel), droogt mijn huid niet uit en schuimt naar één keer gebruiken goed op. Ik gebruik hem nadat ik mijn make-up eraf heb gehaald onder de douche. Hij is redelijk aan de prijs €22,95, maar gaat echt super lang mee.
Na twee keer een gratis sample van de BB (blemish balm of beauty balm) Cream van Garnier aangevraagd te hebben, heb ik deze gekocht. Ik vind dit een erg fijne BB Cream. Een lekkere dikke textuur (zoals het hoort met een BB) en hij dekt mijn roodheid in mijn gezicht erg goed. Dit is echt ideaal voor als je niet veel make-up op wilt, maar er als een verbeterde versie van jezelf uit wil zien. Deze crème bevat mineralen  en er zit een SPF in. Je hebt hem in meerdere kleuren, maar voor mij is de kleur Light goed. Hij is voor ongeveer €10,- te koop.


Ik ben zoveel goede producten aan het gebruiken dat er een deel 2 komt, anders wordt mijn blog veel te lang.

C'est Fini!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten