vrijdag 29 november 2013

Kerst cadeaus online!

Het is weer zover, the most wonderfull time of the year nadert en iedereen is druk bezig met cadeaus kopen en ontvangen.
Ik vind het vooral leuk om online inspiratie op te doen voor leuke cadeaus en ook voor de presentjes die ik zelf graag zou ontvangen.
Er is één site die ik vooral erg goed vind in kerstcadeaus en ja ik heb het natuurlijk over cosmetica:

www.feelunique.com The Destination for Beauty

Dit is een Britse site die veel voordelen heeft! Wat ik zelf altijd het allerbelangrijkst vind zijn de verzendkosten, deze zijn niet bestaand bij Feel Unique, helemaal gratis dus. Ook niet onbelangrijk is de makkelijkheid van betaling. Op deze site kun je niet alleen met je creditcard betalen, maar ook met Paypal. De leveringstijd is wat lastig, omdat we hier wel in Nederland wonen. Mijn pakketjes zijn altijd binnen twee weken helemaal netjes aangekomen.

Feel Unique biedt een verscheidenheid aan merken, ook merken die je niet zo makkelijk kunt vinden in Nederland (denk hierbij aan Franse apothekers merken zoals Nuxe en Caudalie). Voor kerst bieden ze veel leuke giftsets. Hier zijn een paar van mijn favorieten:Fijn handcrème merk €15Frans apothekers merk €28,75


Bare Minerals is een goed make-up merk, bekend geworden om de minerale foundation poeders €15,94


Erg leuk nagellak setje €10,63

Ook zijn er giftsets van meer bekende merken zoals:


€12,50


€9,99


€38,69


€43,75


Ik wens iedereen een jolly good holiday season toe en neem vooral is een kijkje op deze site!

C'EST FINI!

Disclaimer: Er is mij niet gevraagd om reclame te maken voor feelunique.com en ik krijg er ook  niet voor betaald!Geen opmerkingen:

Een reactie posten