zondag 2 februari 2014

Ochtend Frisheid

De meesten douchen 's ochtends om lekker fris wakker te worden. Ik ben niet zoals de meesten en dus ook niet met douchen. Ik douche 's avonds, omdat ik juist lekker slaperig word van zo'n warme straal op je lijf en ik wil de dag van mij af kunnen spoelen. Klinkt erg zweverig, I know.

Frisheid in de ochtend is erg fijn omdat het helpt met wakker worden en je een nieuwe boost geeft voor het begin van de dag. Eindelijk heb ik een paar gezichtsproducten gevonden die mij daarmee een heel eind op weg helpen.

Eerst mijn gezicht schoonmaken met een wattenschijfje gedrenkt in Bioderma (€17,55 voor 500 ml), wat aanvoelt als water. Dit product heb ik al vaker genoemd, dus ik zal hier niet verder over uitweiden.


Daarna wil ik de enorme schok die ik krijg van het zien van mijn slaapogen in de spiegel wat verminderen. Dit kan heel goed met een cafeïne rollerbal voor je ogen. Die van Garnier (€11,25) is een goede, of als je het graag iets luxer aan wilt pakken, die van Clinique (€30,50).
 
Als laatste stap vóór de moisturizer spritz ik de Caudalíe Beauty Elixir (€35,20 voor 100 ml) over mijn hele gezicht. Deze spray bevat druif, oranje bloesem, rozemarijn, roos en organische mint balsem. Hij ruikt heerlijk kruidig, wat een erg verfrissende werking heeft. Daarnaast zorgt deze spray tonic/lotion voor een stralend uiterlijk en een verkleining van de poriën.


Zo en nu je moisturizer aanbrengen en eventueel je make-up en de dag kan beginnen!

HAVE A GREAT DAY!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten