vrijdag 22 april 2011

Suncare

OK, Ik heb een ontzettend fijne zonbescherming gekregen voor de body. Het is van Lancaster de Sun Age Control SPF 30 voor de body. Hij is net uit (dus super nieuw) and I love love love it!!! Het is echt een geweldige zachte smeuïge crème. Hij laat totaal geen witte residu achter. Yes ik ga dit met liefde heel vaak aanbrengen deze lente/zomer!

Ook heb ik een aftersun gekregen voor het gezicht en de body, het is Lancasters Tan Maximizer After Sun. Deze crème is wat luchtiger en haalt echt heel erg goed de hitte uit je huid. Ik heb hem nog niet lang genoeg getest om te kunnen beoordelen of hij mijn tintje langer vasthoudt. Waarschijnlijk gaat het hem dat toch niet echt worden, want ik blijf gewoon wit in de zon.

Ik moet nog een zonbescherming kopen voor mijn gezicht en dat gaat denk ik ook SPF 30 worden.

Deze zonbescherming voor het gezicht heb ik al eens gehad in een SPF15 en hij beviel me goed. Je kunt dit echt gebruiken als een volledige dagcrème, want hij is erg voedend.

Lancaster is uit Monaco en staat al jaren nummer 1 in Europa op het gebied van zonbescherming, en terecht als je het mij vraagt!
Zonbescherming is erg belangrijk om te gebruiken. Het beschermt tegen het ouder worden van je huid (bijv. de lelijke rimpelige/vlekkerige décolletees), tegen pigmentvlekken en is ook belangrijk preventief tegen huidkanker. Ik wil niet zeggen dat als je dit gebruikt, je nooit huidkanker krijgt. Maar het is wel degelijk beter dan helemaal niets. Hoe hoog je Sun Protection Factor ook is, probeer altijd na 2 uur je zonbescherming weer opnieuw aan te brengen. Zeker altijd opnieuw aanbrengen als je uit het water komt. De zonbescherming doet het beste zijn werk als je het zo'n 20 minuten voordat je naar buiten gaat al aangebracht hebt.
Een aftersun is belangrijk omdat deze niet alleen voedt en kalmeert (zoals alle andere bodyverzorging), maar het haalt ook de hitte uit je huid.

Ik wens iedereen (de 2 die het misschien lezen haha) een heerlijk zongevulde lente/zomer toe. En een verstandige!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten