zaterdag 27 augustus 2011

Mooie Kapsels en andere haardingen

Oké, na een hele tijd mijn haar zelf te hebben gekleurd en "professioneel" te hebben laten kleuren bij een erg slechte kapsalon. Zit ik nou weer bij de kapsalon waar ik als kind ook heen ging. Laatst had ik daar de dode puntjes laten bij punten en nu was het weer eens tijd voor een uitgroei-wegwerk-beurt. Ik moet zeggen, ik ben erg tevreden met het resultaat! Doordat ik mijn haar al een heleboel jaar donkerder kleur (ik ben van nature peper-en-zout blond) was er veel kleuropbouw en kleurverschil in mijn haar ontstaan. Nu behoort dat probleem weer tot het verleden en is mijn haar weer erg mooi van kleur en ziet het er gezond uit.
Over mijn haarlengte ben ik al heel erg lang in dubio. Eigenlijk ben ik al jaren bezig om mijn haar langer te laten groeien, maar dan komt er weer een bobje tussen voor een metamorfose enzo. Nu vind ik dat helemaal niet erg, want een bob staat mij ook best aardig al zeg ik het zelf. Op dit moment is mijn haar al over mijn schouders (hier komt het dubio gedeelte), maar ik weet niet tot hoe lang ik moet gaan. Ik wil er niet uitzien als een wat alternatieve dame waarvan iedereen denkt dat die eens nodig naar de kapper moet.
Hier zijn een paar foto's van kapsels die ik wel leuk vind:

 Een schouderlengte bob


  Halflang met laagjes en een schuine lok


Voor producten gebruik ik op dit moment een shampoo van het merk Matrix speciaal voor gekleurd haar. Deze is erg fijn en crème-erig en laat mijn haar lekker zacht aanvoelen.

Ook heb ik nog maar één keertje een solid conditioner van Lush gebruikt. Hier moet ik erg aan wennen. Voor die ene keer dat ik hem heb gebruikt, vind ik niet dat ik er al een goede mening over kan geven. Ik moet helaas wel zeggen dat ik erg mijn best moest doen om er enig residu vanaf te krijgen. Dus op dit moment ben ik nog zeker niet overtuigd. Hier volgt nog een betere mening op als ik hem wat vaker hebt gebruikt.


Verder ben ik Moroccan Oil gaan gebruiken en ik ben er helemaal weg van! Wat een geweldig product!!! Je denkt al snel met een olie dat je haar er ongelofelijk vet van gaat worden, maar dat is met deze olie zeker niet het geval. Ik gebruik het als mijn haar nog nat is na het wassen en ik gebruik het als mijn haar droog is in de punten. Je haar krijgt een gezonde glans, wordt gevoed en voelt zacht aan. Wat ook geen straf is, is dat het een erg plezante geur heeft. Ik heb de 50 ml. en je hebt het kleinste beetje nodig. Deze fles heeft ook een piepkleine opening, zodat je moeite moet doen om er een druppel uit te krijgen. Hoera voor Moroccan Oil!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten