zondag 18 september 2011

Reinigingsproducten getest

Zooow, ik ben weer wat nieuwe producten aan het gebruiken en ik heb er wat opgemaakt. Genoeg om mijn mening over te geven.
Allereerst ben ik een geweldige foaming facial cleanser aan het gebruiken. Hij is van Shiseido The Skincare Extra Gentle Cleansing Foam. Ik heb hem gekregen, maar als je hem moet kopen kost hij €33,44. Je hoeft van dit product maar een klein beetje op je hand te doen waarna je hem gaat opschuimen tussen je natte handen. Deze schuim is ongelooflijk dik en zacht! Na twee keer gereinigd te hebben (1x voor de make-up en 1x voor mijn huid) is mijn huid helemaal schoon. Echt heerlijk spul en gaat ook erg lang mee omdat je er maar een heel klein beetje van nodig hebt. 

Deze Shiseido cleanser is veel beter dan die van de Ici Paris Xl Refreshing Cleansing Foam. Ik heb hem gekregen, maar als je hem moet kopen kost hij €9,95. Hier heb je ongeveer 5 pompjes van nodig wil er een beetje genoeg schuim op je handen komen voor je hele gezicht. Omdat ik mijn gezicht dus altijd 2x reinig, was dit product erg snel op! Deze cleanser is niet duur, maar ik kan betere cleansers verzinnen voor ongeveer dezelfde prijs.
Verfrissend reinigingsschuim 125ml

Ook heb ik van Yes to Tomatoes een cleanser gebruikt, de Trouble-Free Facial Wash. Ik heb hem zelf gekocht voor €9,99. Deze zit qua kwaliteit tussen die van Shiseido en Ici Paris Xl in. Ik had er niet zo veel van nodig, hij schuimde aardig goed op tussen mijn handen. Wel had ik een beetje het idee dat mijn huid er ietsje van uitdroogde. Ik zou hem aanraden voor mensen met een erg vette huid.


Verder heb ik de Evian Brumisateur opgemaakt. Deze heb ik gebruikt als een toner/lotion na de reiniging. Ik vind dit een must-have, het is een heerlijke verfrissende water spray en is geschikt voor iedereen. Ik had hem al erg lang en ik denk dat je deze nog wel kunt kopen bij verschillende drogisterijen.

Voor oogreiniging ben ik weer terug op mijn oude vertrouwde DEMAKE-UP reiniger. Koop ik zelf voor ongeveer €4,-. Haalt alle oogmake-up er erg goed af en irriteert niet, voelt zelfs lekker zacht aan. Voor luie mensen zoals ik is deze handig, omdat je er geen wattenschijfjes meer bij nodig hebt!

Hiervoor had ik de Eye make-up remover van Ici Paris Xl gekregen (als je hem moet kopen, kost hij €7,95) en die vond ik wel oké, maar zeker niet beter dan die van DEMAKE-UP. Je moet eerst je wattenschijfje goed met het product doordrenken en dan een tijdje laten weken op je oog, dan kun je je make-up er met 1 veeg afhalen. Bij mij werden het wel wat meer vegen, maar hij werkte aardig en irriteerde mijn ogen ook niet.
Oog make-up remover 125 ml
Ik vind het altijd leuk om verschillende cleansers te testen. Zelf heb ik een onzuivere gecombineerde huid en ik merk dat ik niet een product voor een vette huid moet gebruiken. Mijn huid reageert toch beter op een wat zachtere reiniging. Veel mensen vinden het ook fijn om zonder water te reinigen, maar ikzelf houd er meer van om lekker fris mét water te reinigen. Ook gebruik ik nog cleansers die ik niet in deze blog heb genoemd: dat zijn de Clinique Clarifying Lotion 2 voor 's ochtends en de Clinique Mild Soap Bar, deze gebruik ik 's avonds als ik geen make-up heb gedragen. Beide bevallen mij goed. Als ze op zijn probeer ik hiervoor in de plaats weer andere cleansers.

En denk eraan lieve kinderen...Elke avond voor het slapen gaan je gezicht schoonmaken!

1 opmerking: